• Gaminimo laikas
    3h
  • Porcijų skaičius
    10
  • Peržiūros
    162

Burokėlių sriuba yra mano nr. 1 pasirinkimas. Tačiau pati niekada nesu virusi ukrainietiškų barščių… Kadangi kasdien stebime naujienas ir visa širdimi palaikome Ukrainą, pagalvojau, kad palaikymas gali atsispindėti ir virtuvėje.

Ingredientai

Ukrainietiški barščiai

    Žingsniai

    Žingsnis 1

    Į puodą su vandeniu dedame kiaulieną suberiame druską, persiladą ir verdame 2h.

    Žingsnis 2

    Išvirus išimame mėsą iš puodo, išimame kaulus bei odą, o likusią mėsą supjaustome smulkesniais gabalėliais.

    Žingsnis 3

    Į pasiruoštą sultinį dedame smulkintus kopūstus, bei smulkintus ir keptuvėje apkepintus svogūną bei morką, sudedame susmulkintą mėsą ir verdame dar 30min.

    Žingsnis 4

    Tada sudedame džiovintus grybus, bei šiaudeliais pjaustytus burokėlius ir verdame dar 20-30min.

    Jum taip pat galit patikti

    Palikite apžvalgą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    X