-
Gaminimo laikas3h
-
Porcijų skaičius10
-
Peržiūros
Burokėlių sriuba yra mano nr. 1 pasirinkimas. Tačiau pati niekada nesu virusi ukrainietiškų barščių… Kadangi kasdien stebime naujienas ir visa širdimi palaikome Ukrainą, pagalvojau, kad palaikymas gali atsispindėti ir virtuvėje.
Ingredientai
Ukrainietiški barščiai
Žingsniai
Žingsnis 1
Į puodą su vandeniu dedame kiaulieną suberiame druską, persiladą ir verdame 2h.
Žingsnis 2
Išvirus išimame mėsą iš puodo, išimame kaulus bei odą, o likusią mėsą supjaustome smulkesniais gabalėliais.
Žingsnis 3
Į pasiruoštą sultinį dedame smulkintus kopūstus, bei smulkintus ir keptuvėje apkepintus svogūną bei morką, sudedame susmulkintą mėsą ir verdame dar 30min.
Žingsnis 4
Tada sudedame džiovintus grybus, bei šiaudeliais pjaustytus burokėlius ir verdame dar 20-30min.
Palikite apžvalgą